How we work

Hoe gaat het  precies en wat gaat het kosten?

Wanneer je besloten hebt dat je een tatoeage wilt, kun je contact met ons opnemen via telefoon of email. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen in de shop. Het is voor jou en ons ook makkelijk als je even het afspraakformulier hier download om zo je wensen kenbaar maken. Wij zullen dan de mogelijkheden bespreken en een afspraak inplannen. Voor een groter ontwerp of een cover-up is er vaak eerst een ontwerpafspraak nodig.

De prijs is afhankelijk van het ontwerp, de complexiteit en het aantal uur dat we ermee bezig zijn. Aangezien wij volledig volgens de GGD gestelde normen werken en met Europees goedgekeurde materialen, is er voor de kleinere tatoeage altijd een minimum starttarief. Voor de grotere tatoeages zullen wij je altijd een prijsindicatie geven voordat we de afspraak plannen.

Ter bevestiging van de afspraak vragen wij je om een aanbetaling. Afhankelijk van de grootte van de  tattoo ligt de aanbetaling tussen de 50 en 100 euro. Wij sturen je hiervoor een tikkie en pas wanneer deze binnen is, is je afspraak definitief. Je kunt altijd ook eerst de aanbetaling in de shop komen afrekenen. De aanbetaling wordt verrekend wanneer de tatoeage gezet wordt. Indien jouw tatoeage over meer dan één sessie is verdeeld wordt het bij de laatste sessie verrekend. In geval van meer sessies wordt er altijd per sessie afgerekend.

Indien je verhinderd bent kun je de afspraak uiterlijk één week van te voren kosteloos verzetten. Mocht je binnen een week verzetten, dan ben je de aanbetaling kwijt. Bij annulering of no-show ben je sowieso de aanbetaling kwijt. Wij hebben namelijk al tijd en aandacht besteed aan het ontwerp en de tijd in de agenda voor je vastgehouden.